ART OTEL COLOGNE




Lokasyon
Köln'ün şehir merkezinde, Ren Nehri üzerinde bulunan bir oteldir. Gezintiye çıkmak isterseniz eğer Çikolata Müzesini ziyaret edebilirsiniz. Çikolata Müzesi Art Otel'e yalnızca 250 metre uzaklıktadır. Konaklamak isteyen kişiler genellikle bu bölgeyi tercih etmektedir.
Oda Özellikleri
Modern bir tasarıma sahip olan Art Otel Cologne'de odalar oldukça şık ve ücretsiz WiFi hizmeti mevcuttur. Odalarda genellikle pencereler tavandan yere kadar, boydan boyadır. Bütün odalarda çay/kahve makinesi vardır. Odalar klimalı ve ses yalıtımlıdır.
Yeme-İçme Olanakları
Otel odanızda bulunan çay/kahve makinesi sayesinde istediğiniz zaman çay/kahve hazırlayabilirsiniz. Art Otel restroantında yalnızca yöresel ürünlerle hazırlanmış taze yemekler bulunmaktadır. Otel bar ve lounge anlamında diğer özelliklerinden geri kalmamış ve gayet şık tasarımlara sahipler. Bar ve lounge da oldukça çeşit içecek ve yanında yiyebileceğiniz atıştırmalıklar ile donatılmıştır.
Otel Olanakları
Ücretsiz WiFi sayesinde internet probleminiz olmaz. Tüm odalarda çay/kahve makinesi vardır. Spor yapmak isterseniz, iyi bir fitness merkezi vardır ve gayet spor yapmaya elverişlidir. Yerel para birimine ihtiyaç duyarsanız otelde döviz alım-satım yapabilirsiniz. Otelde Türkçe dahil 6 dil konuşulmaktadır.
Konum Bilgileri
Çikolata Müzesi 0,2 km
Rheinauhafen 0,3 km
Falina Fragrance Museum 0,8 km
Wallraf Richart Müzesi 0,8 km
Cologne City Hall 0,8 km
Great St. Martin Church 0,8 km
Köln Noel Pazarı 0,9 km
Chocolat 0,2 km
Roter Ochse 0,5 km
12 Apostels 0,8 km
Gilden Im Zims 0,8 km
Kölner Philharmonie 1,1 km
Romano-Germanic Museum 1,1 km
Theater am Dom 1,2 km
Köln Katedrali 1,2 km
Severinstrabe Underground Station 0,5 km
Heumarkt Metro İstasyonu 0,6 km
Postrasse Underground Station 0,9 km
En yakın havaalanı:
Köln Bonn Havaalanı 12,6 km
Bu otel; konaklama yerini temizlemek için misafirlere el dezenfektanı sağlandığını, dezenfektan kullanıldığını, sosyal mesafe kurallarının uygulanmaya devam edildiğini ve konaklama yerindeki personelin kişisel koruyucu ekipman kullandığını doğrulamaktadır.
Art Otel Cologne, misafirlerine otelde otopark imkânı sunuyor mu?Otel valesiz otopark için gecelik 20 EUR ücret alınmaktadır.
Art Otel Cologne için giriş ve çıkış saati nedir?Giriş işlemlerini 15.00 - 00:00 saatleri arasında yapabilirsiniz. Çıkış saati ise öğlen saatidir. Hızlı giriş ve çıkış ile temassız çıkış imkânı sunulur.
Art Otel Cologne'nin içinde veya yakınında restoran var mı?Evet. art'eat uluslararası mutfaklardan çeşitler sunan bir restorandır. Yakındaki restoranlar: Chocolat Grand Cafe, Brauhaus im Roten Ochsen ve Ristorante La Baia D’oro
Art Otel Cologne'deki diğer olanaklar nelerdir?Art Otel Cologne'de sauna ve spor salonu bulunmaktadır.
Yorumlar